Cosette Chichirău : Candidez la Primăria Iași

0
190

🟢 Candidez la Primăria Iași pentru că oamenii au nevoie de mai mult și de mai bine. Noi, ieșenii, vrem să trăim într-un oraș al epocii noastre: prosper, vibrant și bine organizat. Iar pentru asta Iașul are nevoie de un primar cu totul diferit față de tot ce a avut până acum: o primăriță! O femeie care vine din lumea reală, nu din laboratoarele sistemului. O femeie care ascultă și înțelege. O femeie care știe să conducă, să construiască și să dezvolte.

🟢 Sunt singura care poate să-l învingă pe Mihai Chirica în alegeri. În 2020, am obținut 30% din voturile ieșenilor, mai mult decât oricare alt candidat din istoria recentă. În 2024, voi câștiga Primăria Iași și voi pune orașul pe o traiectorie corectă a modernizării: vom avea un oraș verde, prietenos cu oamenii, cu parcări și infrastructură culturală și sportivă, cu trafic fluid, cu industrii mari care aduc locuri de muncă bine plătite.

🟢 Candidez la Primăria Iași pentru că oamenii vechilor partide nu au soluții și nu au caracter. Chiar și “curățeii” sistemului sunt elevii lui Nichita și Fenechiu. Cei care au petrecut 20 de ani în vechile partide și în sistem sunt experți în șpăgi și cumetrii, nu în administrație publică. Și nu se pot schimba. Degeaba au fost rotiți de pe o funcție pe alta. Tot ce au învățat a fost cum să folosească funcția publică în interes personal. Iașul nu poate continua tot cu ei. Avem nevoie de lideri noi, curajoși, curați, europeni. Avem nevoie de o viziune proaspătă, nu de sinecuriști și atârnători.

🟢 Eu sunt un om liber. Nu datorez nimic nimănui. Nu am și nici n-am avut vreodată legături cu păpușarii din PSD și PNL. Așa că am libertatea să aleg ceea ce este bine pentru ieșeni, nu pentru păpușari. Am libertatea să implementez soluții rapide pentru toate serviciile Primăriei. Am libertatea să aduc experți la Primărie, nu politruci sau clienți de partid. Deja am adunat în jurul meu oameni capabili din toate domeniile. Nu este nevoie ca ei să intre într-un partid. Este nevoie doar să-i ascultăm și să le urmăm sfatul și expertiza.

🟢 Vreau să reaprindem împreună speranța că va fi bine. Vreau să construim o comunitate puternică și unită, bazată pe încredere și iubire. Vreau să locuim într-o adevărată capitală europeană și de aceea vă invit alături de mine!

🟢 Hai să facem Iașul bine!

Cosette Chichirău

Lasă un răspuns