EUROPE DIRECT Râșnov caută artiști care să ilustreze stereotipuri privitoare la „familia europeană”. Lucrările vor fi plătite

0
155

Cei de la EUROPE DIRECT Râșnov caută artiști ilustratori pentru un alt tip de expoziție, pe care o va vernisa în aer liber, în 9 mai, de Ziua Europei, pornind de la oamenii din comunitatea locală și percepțiile lor față de ceilalți membri ai familiei europene (italieni, francezi, cehi, maghiari etc).

„Scopul expoziției este de a pune sub semnul întrebării stereotipurile, cu un strop de umor, și de a comunica cu publicul larg despre diversitatea culturală europeană. Titlul expoziției este încă în lucru, dar se referă la stereotipuri. Ne dorim colaborarea cu 3-5 artiști care să realizeze fiecare câte +/-5 lucrări pe baza documentației (interviuri). Artiștii selectați vor fi responsabili de ilustrarea stereotipurilor care reies din interviurile de teren ce vor fi realizate anterior de către centrul EUROPE DIRECT Râșnov și vor fi puse la dispoziție cu cel puțin 30 de zile înaintea termenului de predare (28 aprilie 2023). Lucrările vor avea dimensiunea A3 și pot fi realizate în diverse tehnici. Pentru expunere ele vor fi prelucrate în format digital (scan) și imprimate pe un suport rezistent, de exterior”, au transmis reprezentanții EIUROPE DIRECT.

Se caută artiști care să ilustreze stereotipuri privitoare la „familia europeană”. Lucrările vor fi plătite

 

EUROPE DIRECT Rasnov

Cum sunt 🇮🇹italienii? Dar 🇩🇪germanii? Dar 🇬🇷grecii? Dar… Hai să ne spui părerea ta despre alți europeni!
Poate ai o poveste sau o întâmplare memorabilă. Noi venim să o ascultăm, s-o notăm și s-o dăm mai departe unor artiști care s-o ilustreze🎨.
La final, lucrarea va fi expusă în Râșnov, alături de multe alte ilustrații, care vor încerca să recompună ideea de unitate în diversitate, cu ocazia Zilei Europei.
Ce zici? Te tentează să iei parte la un proiect artistic și să-ți faci povestea cunoscută?
📲Sună-ne 0788115511
💬Scrie-ne pe Whatsapp sau e-mail
👇Lasă-ne un comentariu

Lasă un răspuns