Horia Motrescu | USR Râșnov : Cât ne-au costat lalelele pe care Primăria Râșnov le tot aruncă an de an

0
233
Lalele, lalele (mii de bulbi de lalele)
𝗣𝗲 𝗰𝗮𝗿𝗲 𝗣𝗿𝗶𝗺𝗮𝗿𝗶𝗮 𝗥𝗮𝘀𝗻𝗼𝘃 𝗹𝗲 𝗮𝗿𝘂𝗻𝗰𝗮 după ce își pierd florile, 𝗱𝗲𝘀𝗶 𝗮𝗿 𝗽𝘂𝘁𝗲𝗮 𝗳𝗼𝗮𝗿𝘁𝗲 𝗯𝗶𝗻𝗲 𝘀𝗮 𝘀𝗮𝗹𝘃𝗲𝘇𝗲 𝗯𝘂𝗹𝗯𝗶𝗶 și să îi replanteze, dând astfel dovadă de chibzuință cu banii orașului din bugetul local. Dar pentru acest lucru ai nevoie de cineva cu experiență și cunoștințe în acest domeniu.
Lalelele sunt niște flori superbe, nu încape îndoială, am și eu în grădină, le-am plantat în spațiul verde de lângă casă și mă bucur când le văd înflorite în scuarul de pe strada Florilor, sunt ceva de vis. Sunt convins că și voi aveți aceeași părere despre frumusețea lalelelor.
Dar aceste flori minunate nu ar trebui să fie aruncate după înflorire, bulbii pot fi scoși și depozitați, cu respectarea anumitor reguli, după ce frunzele se îngălbenesc și se veștejesc. Lalelele pot fi plantate și din doi în doi ani.
Cât ne-au costat lalelele pe care Primăria Râșnov le tot aruncă an de an, în condițiile în care răspunsul pe care-l primim când înaintăm anumite propuneri este: 𝗻𝘂 𝘀𝘂𝗻𝘁 𝗯𝗮𝗻𝗶 𝗹𝗮 𝗯𝘂𝗴𝗲𝘁.
𝗕𝗮𝗻𝗶 𝗮𝗿 𝗳𝗶, 𝗱𝗮𝗿 𝗲𝗶 𝘀𝘂𝗻𝘁 𝗰𝗵𝗲𝗹𝘁𝘂𝗶𝘁𝗶 𝗳𝗮𝗿𝗮 𝗰𝗮𝗽. Oare ar proceda la fel decidenții din Primăria Râșnov dacă ar fi vorba de gradina lor și banii familiei sau ar scoate și depozita bulbii de lalele pentru economisire banilor familiei?
Banii din bugetul orașului Râșnov sunt banii tuturor familiilor râșnovenilor și ei trebuie cu adevărat cheltuiți cu chibzuință, nu ca mai jos:
Anul 2016 – 16.250 de lei
Anul 2017 – 17.000 de lei
Anul 2018 – 56.250 de lei
Anul 2019 – 56.250 de lei
Anul 2020 – 58.500 de lei
Anul 2022 – 90.000 de lei
Total: 294.250 de lei pe bulbi de lalele aruncați sau care urmează să fie aruncați după înflorire pentru ca anul viitor să fie cumpărați alții.
#AstaNuETreabăChibzuită
#AstaETreabăFărăCapDinBugetulOrașului
Opriți-vă din a arunca bulbii dacă nu vă pricepeți să îi scoateți. Nu e rușinos să solicitați ajutorul specialiștilor, e chiar recomandat.

Lasă un răspuns