Iulia Hermeneanu: Te invităm ca anul acesta să fii parte din FFIR15, care are loc în perioada 13-27 August 2023 la Râșnov

0
148

Am ajuns la acel moment din an, când FFIR caută artiști. De data asta, artiștii ediției cu numărul 15! 🥳

Call pentru proiecte artistice-concerte, teatru, dans, experimente, expoziţii etc.
Poate ai mai fost pe la noi, poate ai vrut, poate ai auzit de noi sau poate că nu, însă, indiferent de răspuns, te invităm ca anul acesta să fii parte din FFIR15, care are loc în perioada 13-27 August 2023, în Râșnov, Brașov și alte orașe din județ, având tema “Radicalizare”.

Deși am avut timp să explorăm sfera artistică românească, şi nu numai, suntem siguri că ne-au scăpat numeroase idei de spectacole și concerte, mai ales cele “altfel”, cele pe care nu le vezi oriunde. Căutăm proiecte noi, creative, originale și inovatoare, pe care să le găzduim în una dintre multele locații: Grădina Cetății Râșnov 🏰, Biserica Evanghelică ⛪, Grădina Schubz🌲, cinematograful Amza Pellea📽️, Bastionul Țesătorilor 🏰 sau, de ce nu, chiar și într-un spațiu nou.
De ești artist sau manager artistic, povestește-ne despre ceea ce faci. Poate anul acesta, tu vei fi unul dintre #artiștiiFFIR15
Așteptăm sugestii și de la #oameniiFFIR, tu pe cine vrei să vezi sau asculți la FFIR15?
Așteptăm propunerile, până pe 23 martie 2023, în comentarii, printr-un mesaj direct pe pagină sau pe ffir@mioritics.ro
Mai multe detalii aici: https://www.ffir.ro/ro/editia-2023/evenimente/
Multă inspirație și succes!
Echipa FFIR

Iulia Hermeneanu

Call pentru proiecte artistice la FFIR 2023

Concerte, teatru, dans, experimente, expoziții etc.

Poate ai mai fost pe la noi, poate ai vrut, poate ai auzit de noi sau poate că nu, însă, indiferent de răspuns, te invităm ca anul acesta să fii parte din FFIR15, adică, din Festivalul de Film și Istorii Râșnov, ajuns deja la cea de-a 15-a ediție, care se va desfășura în perioada 13 – 27 august 2023, având ca temă principală: “Radicalizare”. Așa cum am obișnuit deja publicul nostru fidel, ne propunem să reunim și la această ediție peste 50 de proiecții de film, 20 de proiecte artistice, 60 de invitați speciali, 50 de artiști și 40 de studenți bursieri la Școala de Vară pentru tineri.

Deși am avut timp să explorăm sfera artistică românească, și nu numai, suntem siguri că ne-au scăpat numeroase idei noi de concerte și spectacole, mai ales cele “altfel”, pe care nu le vezi oriunde. Din acest motiv, FFIR lansează un call deschis pentru manageri culturali și artiști (la început de carieră sau experimentați) să vină cu propuneri de proiecte artistice care au o legătură directă sau indirectă cu tema actuală a festivalului, cu tema noastră permanentă, Transilvania, sau cu orice credeți că s-ar potrivi ca o mănușă în povestea noastră aparte. Ne dorim, în special, proiecte noi, creative, originale și inovatoare, dedicate festivalului, premiere sau producții proprii, neexistând restricții în ceea ce privește genul sau stilul artistic.

Locațiile în care vă așteptăm sunt: Grădina Cetății Râșnov (open air, scenă 6 x 8 metri, sistem de sonorizare și lumini, maximum 1000 de spectatori), Biserica Evanghelică (indoor, orgă istorică funcțională, cu sau fără sonorizare, maximum 400 de spectatori), Grădina Schubz (open air, scenă 1,80 x 5 metri, sistem de sonorizare și lumini, maximum 200 de spectatori), cinematograful Amza Pellea (indoor, scenă 4 x 6 metri, maximum 120 de spectatori), Bastionul Țesătorilor din Brașov (outdoor, scenă 4 x 6 metri, maximum 250 de spectatori)

Artiștii sau managerii culturali interesați pot trimite până în data de 23 martie 2023 pe adresa de email ffir@mioritics.ro următoarele informații:
Numele proiectului
Numărul și numele artiștilor implicați
Datele posibile de încadrare în programul FFIR15 (în intervalul 13 – 27 august 2023)
Durata proiectului (maximum 90 de minute)
Descrierea argumentată a proiectului (minimum 1000 de caractere, dar nu mai mult de o pagină)
Rider-ul tehnic detaliat
Necesarul de cazare si transport
Bugetul de onorarii propus
Un link la eșantioane reprezentative (video sau audio) ale producțiilor voastre originale dacă există.

Pentru orice detalii suplimentare, vă rugăm să ne contactați la: ffir@mioritics.ro sau 0729 757 970.

Multă inspirație și succes!
Echipa FFIR

Lasă un răspuns