Trofeul Râșnov deschide sezonul în Campionatul Național de viteză în coastă

0
50
Trofeul Râșnov, ajuns la cea de-a 55-a ediție, va deschide și în acest an sezonul în Campionatul Național de viteză în coastă. Competiția este organizată de clubul Auto Blic. 
Traseul nu se modifică nici în acest an. „Trofeul Râșnov este sinonim cu traseul de pe Valea Cetății. Cei 4 km ce șerpuiesc cele peste 30 de viraje sunt locul unui debut de sezon deosebit pentru sportivii vitezei în coastă românești, dar și o oportunitate de teste înaintea debutului în alte ramuri sportive precum raliul. La baza afirmației noastre stă amenajarea și pregătirea fără cusur a traseului de concurs, respectându-se evident securitatea – aspectul cel mai important al oricărei competiții sportive”, au anunțat organizatorii.
„Vor fi 5 manșe competiționale programate pentru ziua de sâmbătă și alte 4 manșe care se vor desfășura în ziua de duminică – cea decisivă. Vineri sunt prevăzute atât verificările admistrative si tehnice, precum și prezentarea concurenților”, au mai transmis organizatorii.
https://www.radiobrasovfm.ro/stire/trofeul-ranov-deschide-sezonul-in-campionatul-naional-de-viteza-in-coasta/3776411/6051/5

Lasă un răspuns