Visit Rasnov : Ateliere meșteșugărești la

0
29

 

Curiozitatea îți menține sufletul tânăr, iar atelierele de creație te ajută să transpui trăiri interioare în adevărate opere de artă. Atunci când îți concentrezi atenția pe un moment de creație, ești ancorat în prezent, te relaxezi și dai frâu liber imaginației.

Cunoaște artiștii locali și lasă-te ghidat de ei prin procese artistice menite să aducă la suprafață latura ta creativă, prin diverse ateliere de pictură pe sticlă cu tematici vaste, căsuțe din lut asemeni celor pe care le întâlnești mergând la pas prin Râșnov, tablouri realizate din lână, decorațiuni cu flori și ierburi presate și multe altele. Îți creezi propriul suvenir de Râșnov, o amintire ce cu siguranță îți va rămâne întipărită în suflet.

Cui se adresează?
– Adulților curioși ce caută o reconectare cu sinele prin momente de creație.
– Familiilor ce se află în căutare de experiențe menite să aducă laolaltă toți membrii familiei, să ia parte împreună, cei mici și cei mari, într-un atelier de creație.
– Companiilor organizatoare de activități tip team building pentru angajați fiind un mod bun de a lăsa stresul deadline-urilor din timpul muncii deoparte și de a ne conecta unii cu ceilalți, dând frâu liber creativității pe parcursul atelierelor.
Hai să alegem împreună atelierul potrivit pentru vizita ta la Râșnov.

iulia@mioritics.ro // 0729 757 970

Visit Rasnov

Lasă un răspuns